Mesin Trek Star Trek, Meningkatkan Permainan ke Tahap Lain

Star Trek telah menjadi tunjang tontonan televisyen saya sejak kecil. Ini adalah salah satu rancangan paling kegemaran saya, dan saya tahu ia bukan satu-satunya rancangan. Star Trek adalah siri tercinta yang telah wujud selama lebih dari 40 tahun. mega888 WMS Gaming Industries memperkenalkan mesin slot Star Trek pada tahun 2012 yang dilesenkan di bawah CBS Studios.
Peranti baru ini adalah penukar permainan dalam definisi apa maksudnya menjadi mesin slot. Kali pertama anda melihatnya, anda tidak akan percaya bahawa ia adalah mesin. Ia bahkan mempunyai permainan permainan yang sama sekali baru. Ia serupa dengan mesin slot kasino tradisional dalam arti ia ingin menang dengan memadankan simbol. Mesin slot Star Trek lebih menyerupai permainan video.
Sebagai pemain, anda perlu membuat akaun terlebih dahulu dan kemudian memilih nama untuk watak anda. Kapten Kirk, Hikaru sulu dan Uhura hanyalah beberapa watak yang ada. Permainan yang tersedia berdasarkan episod rancangan TV popular seperti “Trek Through Time”, Bread, Circuses, “The Trouble with Tribbles”, atau “Explore New Earth”. Setiap permainan mempunyai skrin dan tahap bonus sendiri. Sebahagian daripadanya unik sementara yang lain biasa untuk semua.
Setiap permainan dilengkapi dengan slot video 25 baris, dan masing-masing 5-gulungan. Beberapa mesin slot membolehkan anda bermain dari 1-50 sen setiap kredit. Anda juga boleh mendapatkan 10 kredit tambahan yang membolehkan anda menerima ciri bonus yang dipanggil Win Warp. Setiap permainan mempunyai ciri bonus yang unik yang dilancarkan oleh simbol permainan yang berbeza. Setelah diaktifkan, anda akan diminta untuk memilih salah satu daripada dua pilihan bonus: pilih artikel atau putaran secara percuma. Setiap permainan dilengkapi dengan 3 tahap jackpot progresif. Ini bermaksud anda boleh menang sekiranya terdapat 3, 4, 5, atau 6 simbol jackpot.
Ketahuilah bahawa, walaupun terdapat pelbagai permainan, hanya pemain baru yang dapat memainkan permainan “Explore NEW World”. Untuk dapat melangkah ke peringkat seterusnya, anda perlu memenangi pingat. Untuk membuka kunci permainan lain, anda mesti memenangi pingat semasa sesi permainan anda. Inilah sebenarnya yang saya maksudkan ketika saya mengatakan bahawa ia lebih seperti permainan video daripada mesin slot. Ia seperti arked. Setiap kali anda mencapai skrin bonus atau menggunakan salah satu ciri khas ini, pingat akan diberikan. Setiap permainan akan menunjukkan berapa banyak pingat yang diperlukan untuk sampai ke pusingan seterusnya. Teknologi Adaptive WMS Gaming Industries inilah yang menjadikan mesin slot Star Trek lebih maju. Teknologi ini membolehkan pemain menyimpan pencapaian mereka dan mengumpulkan pingat yang telah mereka menangi, menghilangkan keperluan untuk anda memulakannya lagi. Permainan ini akan membuat setiap pemain terpikat, dengan semua ciri barunya serta peningkatan populariti berkat siri TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *